Informace, objednávky:
+420 728 760 443
+420 737 923 868
po-čt: 9-16h, pá: 9-14h
Kategorie
    Značky
    Blog
      Nenalezeny žádné produkty.
      Uživatel
      Menu

      Ochrana osobních údajů

      A. VYTVOŘENÍ OBJEDNÁVKY
      1. Uděluji tímto souhlas společnosti Strobl.cz s.r.o., IČ 28123140, se sídlem Kubelíkova 1224/42, Praha 3, PSČ 13000, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka č. 196650 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu příslušných právních předpisů zpracovávala tyto osobní údaje:
      - jméno a příjmení
      - poštovní adresa
      - e-mail
      - telefonní číslo

      2. Výše uvedené osobní údaje jsou zpracovávány za účelem zpracování objednávky a doručení objednaného zboží zákazníkovi, tj. za účelem plnění uzavřené smlouvy, a za účelem zasílání obchodních sdělení a činění jiných marketingových aktivit správcem vůči Vaší osobě (např. zasílání tištěných letáků poštou, SMS zpráv na mobilní telefon, e-mailu s reklamním obsahem).

      B. REGISTRACE ZÁKAZNÍKA
      1. Uděluji tímto souhlas společnosti Strobl.cz s.r.o., IČ 28123140, se sídlem Kubelíkova 1224/42, Praha 3, PSČ 13000, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka č. 196650 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu příslušných právních předpisů zpracovávala tyto osobní údaje:
      - jméno a příjmení
      - poštovní adresa
      - e-mail
      - telefonní číslo
      - pohlaví
      - datum narození

      2. Výše uvedené osobní údaje jsou zpracovávány za účelem vedení evidence zákazníků, umožnění zákazníkům sledování historie objednávek a snadnějšího vytváření nových objednávek a za účelem zasílání obchodních sdělení a činění jiných marketingových aktivit správcem vůči Vaší osobě (např. zasílání tištěných letáků poštou, SMS zpráv na mobilní telefon, e-mailu s reklamním obsahem).

      C. VYPLNĚNÍ KONTAKTNÍHO FORMULÁŘE
      1. Uděluji tímto souhlas společnosti Strobl.cz s.r.o., IČ 28123140, se sídlem Kubelíkova 1224/42, Praha 3, PSČ 13000, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka č. 196650 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu příslušných právních předpisů zpracovávala tyto osobní údaje (pokud byly v kontaktním formuláři vyplněny):
      - jméno a příjmení
      - e-mail
      - telefonní číslo

      2. Výše uvedené osobní údaje jsou zpracovávány za účelem zodpovězení dotazu položeného prostřednictvím kontaktního formuláře a za účelem zasílání obchodních sdělení a činění jiných marketingových aktivit správcem vůči Vaší osobě (např. zasílání tištěných letáků poštou, SMS zpráv na mobilní telefon, e-mailu s reklamním obsahem).

      D. PŘIHLÁŠENÍ K ODBĚRU NEWSLETTERU
      1. Uděluji tímto souhlas společnosti Strobl.cz s.r.o., IČ 28123140, se sídlem Kubelíkova 1224/42, Praha 3, PSČ 13000, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka č. 196650 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu příslušných právních předpisů zpracovávala tyto osobní údaje:
      - e-mail

      2. Výše uvedené osobní údaje jsou zpracovávány za účelem zasílání obchodních sdělení a činění jiných marketingových aktivit správcem vůči Vaší osobě (např. zasílání tištěných letáků poštou, SMS zpráv na mobilní telefon, e-mailu s reklamním obsahem).

      SPOLEČNÁ USTANOVENÍ
      3. S výše uvedeným zpracováním uděluji svůj výslovný souhlas. Tyto údaje budou zpracovány po dobu trvání stejného předmětu podnikání společnosti Správce. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo dopisu na tyto kontaktní údaje společnosti Správce.

      4. Zpracování osobních údajů je prováděno společností Správce, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i případní další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací. V současné době Správce využívá tyto zpracovatele:
      - společnost K2 Atmitec s.r.o., IČ 42767717, se sídlem Ostrava-Přívoz, Koksární 1097/7, PSČ 702 00, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, č. vložky 2013
      - společnost nuabi, s.r.o., IČ 26036860, se sídlem Kosmonautů 40, Jindřichův Hradec V, Jindřichův Hradec, PSČ 377 01, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Českých Budějovicích , oddíl C, vložka č. 10603
      - společnost Česká pošta, s.p., IČ 47114983 se sídlem Praha 1, Politických vězňů 909/4, PSČ 22599, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl A, č. vložky 7565
      - společnost Geis Parcel CZ s.r.o., IČ 4 63077051 se sídlem Zemská 211, 337 01 Ejpovice, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Plzni, oddíl C, č. vložky 9503
      Dalšími příjemci osobních údajů budou zasílatelské společnosti a jiné osoby podílející se na dodání zboží či realizaci plateb na základě uzavřené smlouvy, stejně jako osoby zajišťující marketingové služby pro společnost Správce. Správce nemá v úmyslu předat osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci.

      5. Beru na vědomí, že mám právo:
      - vzít souhlas kdykoliv zpět,
      - požadovat po Správci informaci, jaké mé osobní údaje zpracovává,
      - požadovat po Správci vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
      - vyžádat si u Správce přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
      - požadovat po Správci výmaz těchto osobních údajů, pokud to zákon umožňuje,
      - v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
      - vznést námitku proti zpracování osobních údajů pro účely přímého marketingu, včetně profilování, pokud se profilování týká tohoto přímého marketingu
      - nemám povinnost osobní údaje poskytnout, jejich poskytnutí není požadavkem, který je nutný k uzavření smlouvy

      Košík obsahuje nepovolené položky

      Zobrazit košík

      Zboží bylo přidáno do porovnání

      Zobrazit porovnání

      Prosím čekejte...
      Objednávku nelze dokončit, zkuste to prosím později