Information, orders:
+420 728 760 443
+420 737 923 868
Mon–Thu: 9am–4pm, Fri: 9am–2pm
    Loading...
    No products found
    User
    Menu

    Privacy Policy

    A. VYTVOŘENÍ OBJEDNÁVKY
    1. Uděluji tímto souhlas společnosti Strobl.cz s.r.o., IČ 28123140, se sídlem Kubelíkova 1224/42, Praha 3, PSČ 13000, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka č. 196650 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu příslušných právních předpisů zpracovávala tyto osobní údaje:
    - jméno a příjmení
    - poštovní adresa
    - e-mail
    - telefonní číslo

    2. Výše uvedené osobní údaje jsou zpracovávány za účelem zpracování objednávky a doručení objednaného zboží zákazníkovi, tj. za účelem plnění uzavřené smlouvy, a za účelem zasílání obchodních sdělení a činění jiných marketingových aktivit správcem vůči Vaší osobě (např. zasílání tištěných letáků poštou, SMS zpráv na mobilní telefon, e-mailu s reklamním obsahem).

    B. REGISTRACE ZÁKAZNÍKA
    1. Uděluji tímto souhlas společnosti Strobl.cz s.r.o., IČ 28123140, se sídlem Kubelíkova 1224/42, Praha 3, PSČ 13000, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka č. 196650 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu příslušných právních předpisů zpracovávala tyto osobní údaje:
    - jméno a příjmení
    - poštovní adresa
    - e-mail
    - telefonní číslo
    - pohlaví
    - datum narození

    2. Výše uvedené osobní údaje jsou zpracovávány za účelem vedení evidence zákazníků, umožnění zákazníkům sledování historie objednávek a snadnějšího vytváření nových objednávek a za účelem zasílání obchodních sdělení a činění jiných marketingových aktivit správcem vůči Vaší osobě (např. zasílání tištěných letáků poštou, SMS zpráv na mobilní telefon, e-mailu s reklamním obsahem).

    C. VYPLNĚNÍ KONTAKTNÍHO FORMULÁŘE
    1. Uděluji tímto souhlas společnosti Strobl.cz s.r.o., IČ 28123140, se sídlem Kubelíkova 1224/42, Praha 3, PSČ 13000, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka č. 196650 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu příslušných právních předpisů zpracovávala tyto osobní údaje (pokud byly v kontaktním formuláři vyplněny):
    - jméno a příjmení
    - e-mail
    - telefonní číslo

    2. Výše uvedené osobní údaje jsou zpracovávány za účelem zodpovězení dotazu položeného prostřednictvím kontaktního formuláře a za účelem zasílání obchodních sdělení a činění jiných marketingových aktivit správcem vůči Vaší osobě (např. zasílání tištěných letáků poštou, SMS zpráv na mobilní telefon, e-mailu s reklamním obsahem).

    D. PŘIHLÁŠENÍ K ODBĚRU NEWSLETTERU
    1. Uděluji tímto souhlas společnosti Strobl.cz s.r.o., IČ 28123140, se sídlem Kubelíkova 1224/42, Praha 3, PSČ 13000, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka č. 196650 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu příslušných právních předpisů zpracovávala tyto osobní údaje:
    - e-mail

    2. Výše uvedené osobní údaje jsou zpracovávány za účelem zasílání obchodních sdělení a činění jiných marketingových aktivit správcem vůči Vaší osobě (např. zasílání tištěných letáků poštou, SMS zpráv na mobilní telefon, e-mailu s reklamním obsahem).

    SPOLEČNÁ USTANOVENÍ
    3. S výše uvedeným zpracováním uděluji svůj výslovný souhlas. Tyto údaje budou zpracovány po dobu trvání stejného předmětu podnikání společnosti Správce. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo dopisu na tyto kontaktní údaje společnosti Správce.

    4. Zpracování osobních údajů je prováděno společností Správce, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i případní další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací. V současné době Správce využívá tyto zpracovatele:
    - společnost K2 Atmitec s.r.o., IČ 42767717, se sídlem Ostrava-Přívoz, Koksární 1097/7, PSČ 702 00, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, č. vložky 2013
    - společnost nuabi, s.r.o., IČ 26036860, se sídlem Kosmonautů 40, Jindřichův Hradec V, Jindřichův Hradec, PSČ 377 01, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Českých Budějovicích , oddíl C, vložka č. 10603
    - společnost Česká pošta, s.p., IČ 47114983 se sídlem Praha 1, Politických vězňů 909/4, PSČ 22599, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl A, č. vložky 7565
    - společnost Geis Parcel CZ s.r.o., IČ 4 63077051 se sídlem Zemská 211, 337 01 Ejpovice, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Plzni, oddíl C, č. vložky 9503
    Dalšími příjemci osobních údajů budou zasílatelské společnosti a jiné osoby podílející se na dodání zboží či realizaci plateb na základě uzavřené smlouvy, stejně jako osoby zajišťující marketingové služby pro společnost Správce. Správce nemá v úmyslu předat osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci.

    5. Beru na vědomí, že mám právo:
    - vzít souhlas kdykoliv zpět,
    - požadovat po Správci informaci, jaké mé osobní údaje zpracovává,
    - požadovat po Správci vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
    - vyžádat si u Správce přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
    - požadovat po Správci výmaz těchto osobních údajů, pokud to zákon umožňuje,
    - v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
    - vznést námitku proti zpracování osobních údajů pro účely přímého marketingu, včetně profilování, pokud se profilování týká tohoto přímého marketingu
    - nemám povinnost osobní údaje poskytnout, jejich poskytnutí není požadavkem, který je nutný k uzavření smlouvy

    Basket contains not allowed items

    Show basket

    The article was added to comparison

    Show comparison

    Please wait...
    Unable to complete your order, please try again later